Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Praktijk voor fysiotherapie, osteopaat, diëtiste en logopedie in Haaksbergen

Ik was al een tijdje op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Haaksbergen. Niet naar zomaar een praktijk voor fysiotherapie, maar naar een praktijk die meerdere diensten aanbiedt. Tijdens mijn zoektocht in Google kwam ik terecht bij FysioCentrum Sengers. Dit is een moderne, innovatieve praktijk met twee vestigingen. Een vestiging in Rekken, en een vestiging in Haaksbergen. Vandaag vertel ik u meer over de therapieën waarvoor u hier terecht kunt.

Fysiotherapie in Haaksbergen

Fysiotherapie in Haaksbergen helpt mensen die in het dagelijks leven moeite hebben met het bewegingsapparaat. Samen met u gaat de fysiotherapeut aan de slag om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Allereerst wordt er een behandelplan opgesteld. Tijdens het opstellen van dit behandelplan staan uw wensen en klachten centraal. Vervolgens ligt de focus op het blijvend verhelpen van uw klachten.

Osteopaat | Geneeswijze alleen met de handen

Naast voor een fysiotherapeut, kunt u hier ook terecht voor een osteopaat in Haaksbergen. Dit is een therapeut die op de geneeswijzen alleen met zijn handen uitvoert. Er komt dus geen apparatuur aan te pas. Deze manuele therapie is geschikt voor de behandeling van allerlei klachten. Misschien heeft u pijn in uw wervelkom of ervaart u klachten aan andere beenderen.

Door het herstel van de beweging kan dat deel van het lichaam waar u pijn heeft weer normaal functioneren.

Gezond afvallen met behulp van een diëtiste

Ook voor een deskundige hulp van een diëtiste in Haaksbergen kunt u terecht bij FysioCentrum Sengers. De diëtisten zijn van mening dat gezond leven door gezond én lekker eten centraal staat. Om deze reden werken zij samen met u aan een bewust en gezond eetpatroon. Hierbij werken zij nauw samen met fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. Dieetadvies kan namelijk onderdeel zijn van een medische behandeling.

Logopedie bij problemen met communiceren

Ervaart u problemen met communiceren? In dat geval biedt een logopedie in Haaksbergen uitkomst. Alles wat te maken heeft met begrijpen en uiten van gesproken en geschreven taal valt hier onder. Tijdens de therapie werkt de logopedist nauw samen met de diëtist, fysiotherapeut en ergotherapeut. Samen komen jullie voor het beste resultaat voor u.

https://fysiocentrumsengers.nl/