Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Psychotherapie in Schiedam

Zit je niet helemaal lekker in je vel en denk je dat psychotherapie in Schiedam de uitkomst is voor jouw situatie? Daar hoef je je niet voor te schamen. Soms loop je tegen een probleem aan waar je zelf geen oplossing voor kunt vinden. Dat heb ik zelf ook ervaren toen ik heftige angstgevoelens had waar ik zelf niet van af kwam. Dan kan de hulp van een psychotherapeut uitkomst bieden. Tijdens de therapie in Schiedam sta jij centraal, niet je klacht. Door middel van praktische oefeningen en intensieve gesprekken wordt er naar een oplossing gezocht. Ik ben van mijn problemen af gekomen. Vandaag vertel ik je meer over deze therapie van Therapie van der Heul.

Therapie in Schiedam

Tijdens de therapie zoals psychotherapie in Schiedam ben jij het beginpunt, de route en de eindbestemming. Hierdoor raakt het einddoel van de sessies niet verloren. Hierbij speelt de werkwijze van de therapeut een grote rol. Tijdens het eerste gesprek spreken jij en de therapeut over het probleem waar je aan wilt werken. Aan de hand van dit gesprek wordt er een behandelplan op maat opgesteld. Ben je het eens met het behandelplan? Dan gaan jullie verder met werken aan de doelen uit dat behandelplan. Deze werkwijze wordt toegepast bij de verschillende therapieën, ook bij psychotherapie van een psychotherapeut in Vlaardingen en bij relatietherapie in Schiedam.

De psychotherapeut

Deze psychotherapeut heeft geen wachtlijsten, waardoor je snel aan de beurt bent. Dat is wel zo fijn. Des te eerder kunnen jullie samen aan je problemen werken en kun je verder met je toekomst. Doordat Therapie van der Heul kleinschalig is, geniet je gegarandeerd van een persoonlijke benadering. Jij staat centraal, jij als mens. Doordat alleen het kernprobleem aangepakt wordt, hoef je niet vaak naar therapie. Doorgaans heb je maar 5-15 sessies nodig totdat je weer compleet goed in je vel zit. Dat verdien jij!

Kom dichter tot jezelf

Wil je weer zonder problemen door het leven gaan? Dat begrijp ik! Dankzij Therapie van der Heul ben ik weer van mijn angststoornis af. Ik durf weer over straat zonder bang te zijn voor het feit dat mensen naar me kijken. Wil je meer weten? Ga dan eens naar de website van Therapie van der Heul en kom meer te weten over wat deze therapeute voor jou kan betekenen. Ik kan haar ten zeerste aanraden. Kom een grote stap dichter bij jezelf en kies voor therapie van deze professionele therapeute. Dan kun je weer verder met de leven en kijken naar de toekomst.

https://therapievanderheul.nl/