Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Reiki cursus volgen in Eindhoven

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een Reiki cursus? Dan ben je bij Lichaamswerk & Coaching van Robert Cornelisse in Eindhoven aan het juiste adres. Je kunt hier drie verschillende Reiki cursussen volgen die elkaar aanvullen. Na deze Reiki cursussen weet je wat Reiki inhoudt, hoe je iemand een Reiki behandeling geeft en kun je zelf Reiki cursussen geven.

Wat is een Reiki cursus?

Een Reiki behandeling zorgt ervoor dat de energie in het lichaam weer in balans komt. Bij het volgen van een Reiki cursus leer je precies wat Reiki inhoudt, wat de behandelingen inhouden en hoe je deze behandelingen zelf kan geven. Ook kan Reiki je handvatten geven voor in het dagelijks leven. Zo kun je leren hoe je dicht bij jezelf blijft en je eigen energie in jouw lichaam in balans houdt.

Er zijn drie verschillende Reiki cursussen. De basiscursus is Reiki 1. Hier leer je hoe de Reiki in elkaar steekt en hoe je iemand een Reiki behandeling kan geven. De cursus Reiki 2 is hier weer de verdieping op. Deze beide cursussen zijn één dag. Als je zelf ook geïnteresseerd bent in het geven van Reiki cursussen is er nog de cursus Reiki Masterpad. Na het volgen van deze vijfdaagse cursus weet je alles van Reiki en kun je zelf cursussen geven.

Wat kost een Reiki cursus?

De cursussen Reiki 1 en Reiki 2 kosten beiden 175 euro inclusief BTW. Deze cursussen worden gegeven in één dag, van 9:30 tot 17:00. Bij deze cursus krijg je een gratis lunch, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw dieetwensen. Ook drinken is hier bij inbegrepen. Ook krijg je cursusmateriaal en aan het eind van de dag krijg je een certificaat dat bewijst dat je hebt deelgenomen aan deze cursus.

De cursus Reiki Masterpad kost 715 euro inclusief BTW. Deze cursus duurt vijf dagen, waarvan twee theoriedagen, twee stagedagen en een afsluitende dag. Ook bij deze cursus is lunch en drinken inbegrepen, krijg je cursusmateriaal en aan het einde een certificaat.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de Reiki cursussen of wil je je aanmelden voor een cursus? Neem gerust contact op door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 06 – 24 09 79 41. Aanmelden voor een cursus kan ook hier.

https://robertcornelisse.nl/