Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Relatieproblemen oplossen met relatietherapie in Amersfoort

Liggen jij en je partner al tijden in de clinch? Gaat het voor jullie gevoel de verkeerde kant op en zijn jullie op zoek naar een oplossing? Willen jullie daarom relatietherapie in Amersfoort proberen, om de relatie te redden of verbeteren? Als psycholoog en relatietherapeut beschikt Erwin Smidt over de juiste benadering om stellen met hun relatieproblemen te helpen.

Tevens heeft hij al vele stellen weer dichter bij elkaar gebracht met de jaren. Daardoor beschikt hij over de ervaring om de kern van jullie problemen te achterhalen. Zijn benadering kenmerkt zich door zijn directheid en persoonlijke aanpak. Als geen ander kan hij zorgen dat jullie relatie weer betekenis krijgt. De vonk, die in het begin zo sterk was, komt zo weer terug.

Wat kan een goede relatietherapeut voor jouw relatie betekenen?

In sommige relaties raakt de vonk na verloop van tijd zoek. Ook kunnen er frustraties onder het oppervlak borrelen en ontstaan er andere conflicten. In sommige gevallen begint iemand de liefde voor lief te nemen, of raakt de spanning gewoon kwijt. Erwin Smidt houdt stellen een spiegel voor door middel van relatietherapie in Amersfoort.

Door diverse technieken in te zetten (waaronder mindfulness en psychodrama) gaat hij op zoek naar de emoties die achter conflicten verschuilen. Zijn benadering brengt de vonk tussen twee partners weer terug. De relatietherapie bestaat gemiddeld genomen uit een kennismakingsgesprek en 5 tot 10 daaropvolgende sessies. Hierdoor kan een resultaat neergezet worden waar beide personen op de lange termijn wat aan hebben.

Over Erwin Smidt

Erwin Smidt is een in Amersfoort gevestigd psycholoog NIP en relatietherapeut. Al vanaf zijn jeugd had hij interesse in de ontwikkeling die mensen doormaken in hun leven. Een studie psychologie lag dan ook voor de hand. Vandaag de dag biedt Erwin relatietherapie in Amersfoort aan voor zowel individuen als koppels.

Behalve Amersfoort heeft hij ook klanten uit andere plaatsen in de omgeving, waaronder Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Een afspraak maken? Bel vandaag nog!

Hebben jij en je partner interesse in het volgen van relatietherapie in Amersfoort? Ben je benieuwd naar de werking van de therapie en wil je meer weten? Neem gerust eens contact op en maak een afspraak! Erwin Smidt is telefonisch bereikbaar via 06 51763867 of door middel van het online contactformulier.

https://www.erwinsmidt.nl/