Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Schuiframen Vervangen

Schuiframen vervangen
Wij vervaardigen en plaatsen schuiframen in nieuwe en bestaande kozijnen. Ons bedrijf biedt een breed assortiment schuiframen van de hoogste kwaliteit. Uiteraard zijn alle typen waterdicht, winddicht en geluidsabsorberend.

Diverse modellen
Door onze unieke productietechniek produceren wij verschillende soorten schuiframen. Dit betekent een traditioneel echt schuifraam met een cirkelvormige afdichting. Ideaal product voor het verbouwen van huizen en kozijnen en nieuwbouwprojecten. Dit zal het straatbeeld niet aantasten, maar ook de oorspronkelijke uitstraling behouden.

Voorzien van duurzaam glas
Onze schuiframen kunnen op aanvraag worden geleverd met isolatieglas, geluidsabsorberend glas, monumentenglas, enkel glas of dubbel glas.

Gerenoveerde schuifraamkozijnen
Wij gebruiken verschillende technieken om schuifraamkozijnen te renoveren. U kunt bijvoorbeeld een oud raam behouden, een nieuw raam plaatsen of een geheel nieuw raamkozijn maken.

Met het nieuwe schuifraam worden bestaande ramen vervangen door nieuwe met echte uitstraling. De originele lijst is bewaard gebleven. Indien mogelijk blijft het oude schuifraam behouden. Monteer vervolgens de voorruit en vervang de gewichten door schuifraamveren. Wanneer u een nieuw schuifraamkozijn kiest, wordt het gehele kozijn vervangen door een nieuw kozijn met elke gewenste uitstraling. Een schuifraamsysteem wordt gebruikt om ramen te laten schuiven.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze projecten?
Bekijk onze recente projecten, van productie op maat tot montage en installatie. U kunt snel items bij u in de buurt vinden via de kaartoptie!

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0172-schuiframen-vervangen.html