Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Snelle en kwalitatieve logistiek met een pakketdienst

Snelle effectieve levering

Snelle logistieke dienstverlening is een must voor elk bedrijf dat goederen zoals pakketjes laat bezorgen bij zijn klanten. De pakketdienst is voorzien van een snelle 24 uur service. Voordeel is dat het pakket wordt opgehaald en snel effectief wordt afgeleverd. Het transporteren gebeurd zorgvuldig en snel. Alle pakketjes zijn verzekerd van aankomst op bestemming. Naast gewone pakketjes is gekoeld transport ook mogelijk. Denk aan etenswaren die koel en vers moeten blijven. De transporteurs hebben lang ervaring met het bezorgen en de pakketdienst staat dag en nacht voor de klanten klaar.

Logistieke dienstverlening

Groot voordeel is dat er wereldwijd wordt bezorgd zowel binnen als buiten Europa. Ook spoedleveringen zijn mogelijk en bij vragen kan altijd advies op maat worden geleverd. Ook tarieven passend bij de verzendwijze worden netjes met u overlegd. Gekoeld transport moet vaak snel worden bezorgd omdat het vaak tot een bepaalde datum vers en houdbaar is. Maar wij houden ons natuurlijk ook bezig met de Koeriersdienst Nijmegen

Spoedlevering

Het kan zijn dat bepaalde belangrijke pakketten met spoed moeten worden bezorgd. Ook dan staat de pakketdienst voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvend advies aanvragen omtrent spoedleveringen. Spoedleveringen zorgen ervoor dat uw pakket restreeks bij de geadresseerde aankomst zonder rondje waarbij ook andere bestellingen worden afgeleverd. Daarom is deze service zo snel. Bepaalde belangrijke zaken zoals paspoorten en documenten kunnen binnen enkele uren al geleverd zijn.

Gekoeld transport

Indien u een horeca onderneming hebt of een groenteboer die bijvoorbeeld aan huis lever is gekoeld transport mogelijk. Alles wat kan bederven wordt zo goed gekoeld dat de kwaliteit optimaal blijft. HACCP heeft bepaalde voedselveiligheidseisen. De voeding wordt via hygiënische veiligheidsvoorschriften namens de HACCP vervoerd. Voedsel komt dus vers aan op bestemming. Daarnaast is de pakketdienst zeer duurzaam in transport en legt de meest effectieve kortste routes af.