Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Sport en voedingsadvies van Alivio

Heb jij jezelf een sportief doel gesteld? Wil jij personal training krijgen om dat doel ook echt te behalen? Alivio staat jou van A tot Z bij om je naar je sportieve doelen toe te begeleiden. Wij zijn gevestigd op twee locaties (Eibergen en Haaksbergen) en bieden sportieve begeleiding voor mensen van alle leeftijden. Dit doen wij door middel van een persoonlijke aanpak met extra service.

Waarom personal training van Alivio?

Bij Alivio ben je verzekerd van professionele begeleiding. Wij werken met een kleinschalige opzet, wat voor een gemoedelijke sfeer zorgt. Op die manier kunnen wij jou ook echt training en advies op maat bieden. Aan de hand van coaching gesprekken, wegingen en metingen en een verdere persoonlijke aanpak weet jij zo je doelen te behalen.

Welke diensten leveren wij?

Op onze locatie in Haaksbergen bieden we Miha Bodytec aan, een effectieve vorm van krachttraining. Daarnaast kun je bij ons terecht voor personal training (individueel) of small group training (voor groepjes van maximaal 6 personen). Trainen is niet alles, een goed voedingspatroon is ook noodzakelijk om wat te kunnen bereiken. Daarom geven wij ook voedingsadvies.

Meer weten? Bezoek onze website!

Benieuwd naar de personal training en het advies van Alivio? Bezoek dan onze website eens voor meer informatie, of neem contact met ons op door te bellen naar 0534 787 044 of 06 22643222.

https://www.alivio.nu/