Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Tandarts Den Haag voor een nette en gezonde mond

Poolse tandarts Den Haag

Tandarts Den Haag is specialist op het gebied van tandheelkundige technieken. U als klant staat centraal omdat er extra veel tijd en aandacht aan uw gebit wordt besteed. Polski dentysta Haga is vakkundig specialist op zowel reguliere tandheelkunde als speciale tandheelkunde voor kinderen, implantaten, en ook speciaal voor mensen die angstig zijn voor de tandarts. De Polski dentysta Haga weet kinderen op hun gemak te stellen. Al bij kinderen vanaf 2 jaar oud is het verstandig een regelmatige gebitscontrole uit te voeren. Het kind zal het spannend vinden de eerste keer bij de tandarts. Door de leuke kanten te vertellen van de tandarts kan het kind zich wat voorbereiden.

Mondheelkundige ingrepen bij tandarts Den Haag

De Poolse tandarts Den Haag weet heeft veel ervaring met grotere tandheelkundige technieken zoals wortelkanaal behandelingen, implantaten, bruggen en kronen plaatsen onder andere. Een wortelkanaal behandeling is onder andere nodig als het weefsel in de tand een infectie bevat met bacteriën. Hierbij wordt ontstoken tandweefsel weggehaald zodat de kies weer gezond wordt. De oorzaken van tandbederf kunnen komen door een doorgezet lekkend gat waar voedsel in blijft steken of een ongeluk waarbij bepaalde tanden zijn aangetast. Soms is een tand of kies gevoelloos. Anderzijds kan het ook extreme pijnklachten geven.

Facings plaatsen in uw gebit

Facings zijn een bepaalde renoverende techniek voor uw gebit. Hierbij worden oneffenheden in het gebit weggewerkt. Poolse tandarts Den Haag heeft hiervoor veel kennis in huis. Het speciale vulmiddel wat uit porselein of composiet bestaat maakt een vlekje of spleetje in uw tanden onopvallend en egaal. Het hele gebit kan weer jong en gezond ogen door het toepassen van facings.

Implantaten plaatsen

Indien er een tand of kies uit uw mond ontbreekt bijvoorbeeld na een ontsteking of klap tegen uw gebit zijn soms implantaten nodig. Deze zien eruit als uw echte tanden en worden zo natuurlijk mogelijk geplaatst bij Polski dentysta Haga.

https://www.artofteeth.nl/