Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Tandartspraktijk Fletterman: dé tandartspraktijk in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid

Tandartsenpraktijk Fletterman in de Rivierenbuurt in Amsterdam

Bent u woonachtig in de omgeving van de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid en bent u nog op zoek naar een fijne tandarts die op sommige dagen in de avonduren geopend is? Dan bent u bij tandartspraktijk Fletterman bij de juiste praktijk aanbeland! U kunt voor allerlei behandelingen terecht bij deze totaalpraktijk. Ook wanneer u u angst heeft voor de tandarts, kunt u bij deze praktijk in de Rivierenbuurt terecht. De tandartsen die werkzaam zijn in de praktijk stellen u graag op uw gemak.

Over tandarts Fletterman

Tandartspraktijk Fletterman in de Rivierenbuurt is opgestart door tandarts Roderik Fletterman. Hij werkt samen met tandarts Cheryl Tjon in de praktijk. Tandarts Tjon is naast tandarts ook nog docent op de ACTA, het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Tandartspraktijk Fletterman is een totaalpraktijk en is gespecialiseerd op het gebied van de cosmetische tandheelkunde. Een totaalpraktijk houdt simpelweg in dat er een breed scala aan diensten aangeboden worden op het gebied van tandheelkunde en mondhygiëne. De tandartsen beschikken over alle benodigde scanners, apparatuur en voorzieningen die nodig zijn om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kunt u overdag niet naar de tandarts omdat u aan het werk bent? Dat is geen probleem, want we zijn opm maandag, donderdag en vrijdag ook buiten kantooruren geopend.

Wat tandartsenpraktijk Fletterman allemaal voor u kan betekenen

Een mooie lach begint met een mooi gebit. Voorkomen is beter dan genezen, dus het is erg belangrijk om goed te poetsen en regelmatig een bezoekje te brengen aan de Mondhygiëniste. Op deze manier houdt u de mondhygiëne op pijl. Naast een regelmatig bezoek aan de mondhygiëniste, is een bezoek aan een tandarts zoals tandartspraktijk Fletterman in de Rivierenbuurt in Amsterdam ook erg belangrijk. Bent u bang voor de tandarts of zit u heel erg gespannen in de stoel? In dit soort gevallen nemen we extra tijd voor u en spreken we met u over uw angsten, zodat u meer op uw gemak raakt. Wanneer u wenst, kunnen we gebruik maken van wat verdoving. We doen er alles aan om te zorgen dat u uw bezoek aan onze praktijk als prettig ervaart.

U kunt bij Tandartspraktijk Fletterman in de Rivierenbuurt terecht voor de volgende behandelingen: ul>

  • Mondhygiëniste
  • Verstandskiezen verwijderen
  • Wortelkanaalbehandelingenl
  • Preventieve mondzorg
  • Kaakgewrichtsbehandelingen
  • Tandvleesbehandelingen

 

Contact met tandarts Fletterman

Heeft u een vraag of een opmerking aan één van de tandartsen van tandartspraktijk Fletterman in de Rivierenbuurt, of wilt u zich graag inschrijven in de bestand van deze praktijk? Dat kan! Voor het stellen van vragen kunt u gerust Amsterdam Zuid contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

https://www.tandartsfletterman.nl/