Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Thuiswerken door Corona

Door de Corona crisis ben ik, net als vele andere, verplicht om thuis te werken. In het begin was het geen probleem. Lekker aan de keukentafel, met mijn laptop. Goede kop thee en of koffie naast mij. Zo begon ik mijn dag goed. Maar naar een paar weken begon mijn rug zeer te doen, had ik minder motivatie en was 1 scherm, mijn laptop, niet meer genoeg. Ook mijn Ike bureaustoel van mijn studententijd, deed het niet voor mij. Zo ben ik bij tweedehands kantoormeubelen terecht gekomen.

Zit en sta bureau

Zelf ben ik een enorm fan van een tweedehands zit sta bureau het zorgt namelijk voor een actieve houding en daardoor meer creativiteit. Ik zit in de reclamewereld. Creativiteit is bij ons echt een must. Samen met de tweedehands bureaustoel kon ik mijn eigen werkplek helemaal inrichten zoals ik dat zelf wilde. Zo had ik mijn eigen thuiswerkplek gecreëerd.

Denk aan het milieu

Natuurlijk kon ik ook voor nieuwe kantoormeubelen gaan of een betere stoel van de ikea. Maar als je doet, doe het dan goed. Daarnaast trok mij het idee van duurzame kantoormeubelen wel. Mauron heeft super goede (tweedehands) kantoormeubelen, die je in grote kantoren ook ziet. Maar dan voor een betere prijs. Daarnaast zag ik nog andere voordelen:

  • Alle producten uit voorraad leverbaar zijn;
  • Je keuze uit topmerken hebt;
  • Goedkoper is dan een nieuwe thuiswerk bureaustoel;
  • Goede prijs en kwaliteitsverhouding;
  • Je 5 jaar garantie hebt op nieuwe stofvering.

Ik ben blij met mijn werkplek. Jij ook?