Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Tijgeroog, amethist, aventurijn en toermalijn steen bij Dyona

Toen ik laatst op zoek was naar mooie edelstenen, kwam ik terecht op de website van Dyona. Zij hebben ontzettend veel prachtige edelstenen. Bijna iedere soort is op haar website te vinden. Ik was vooral op zoek naar mijn favorieten. Namelijk de tijgeroog en amethist steen, maar ook de aventurijn en toermalijn steen. In dit blog zal ik jullie meer vertellen over mijn favorieten. 

Prachtige tijgeroog steen 

Een tijgeroog steen is een steen die een opake geel- tot roodbruine zijdeglans heeft. Deze prachtige steen beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast geeft ze je ook nog eens inzicht in jezelf en in anderen. Ze bestaan in verschillende soorten. Wens je een ruwe, blauwe of toch een gouden tijgeroog hanger?

Die vind je allemaal in de webshop van Dyona. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de gouden hanger. Love it! Ik denk dat ik de oorbellen ook nog ga bestellen. Die kan ik ik mooi combineren.

Paarse amethist steen

De amethist steen is van jongs af aan al een grote favoriet van mij. Ik kreeg de eerste edelsteen van mijn oma voor mijn vijfde verjaardag. Het was een prachtige amethist ketting, prachtig paars van kleur. Ik zie dat je bij Dyona ook een armband kunt kopen met prachtige kralen. Die staat vast en zeker prachtig bij de ketting die ik vele jaren geleden van mijn oma kreeg.

De steen helpt je om zaken los te laten. Daarnaast maakt ze je hoofd leeg.

Aventurijn steen | kalmte en positiviteit

Mijn zusje was laatst jarig. Zij heeft nog geen edelsteen. Daarom besloot ik voor haar een prachtige steen uit te zoeken. Maar dan een steen die haar verder zou helpen in het leven. Het is de aventurijn steen geworden. Deze steen geeft kalmte en positiviteit. Ze draagt dus bij aan een positief gevoel. Mijn zusje wil al snel in een negatieve stemming schieten.

Nou, nu niet meer! Ik ga de steen gebruiken voor een ruwe groene aventurijn ring. Of een groene edelsteen ketting!

Toermalijn steen: aardende energie

De toermalijn steen heeft een aardende energie. Ze beschermt en geeft zelfverzekerdheid, kracht en positiviteit. Draag de steen in je zak, of aan een ketting om je nek. Ze zal er voor zorgen dat je wat meer kracht krijgt in je leven. Echt waar! Ik heb deze ketting aan mijn collega gegeven voordat ze naar een andere werkgever vertrok. Ze heeft de ketting dag en nacht om en is er zo blij mee!

Ik raad iedereen aan om eens te kijken bij Dyona.

https://www.dyona.nl/