Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Transformatoren: uitgelicht om uw kennis te vergroten

Ringkerntrafo

Een ringkerntrafo is geschikt als transformator die kan dienen als voeding voor verlichting. De standaard 230V wordt namelijk omgezet in een verlaagde spanning en stelt de ringkerntrafo daarmee in staat een lamp te voeden. De ringkerntrafo kan naar wens nog worden voorzien van een thermoschakelaar, of een thermozekering. Kiezen voor een standaard ringkerntrafo is natuurlijk mogelijk, maar waarom zou u ringkerntrafo niet geheel op maat laten maken? Door deze exact naar uw wens te laten vervaardigen bent u verzekerd van een ringkerntrafo die uitermate geschikt is voor uw specifieke situatie.

Scheidingstransformator

Als u een scheidingstransformator wilt aanschaffen, dan is het goed om te weten dat er op het gebied van scheidingstransformatoren, veel te krijgen is. Omdat de scheidingstransformator vaak heel specifiek wordt toegepast, is het op maat bestellen in de meeste gevallen een goede beslissing. U hoeft zich geen zorgen te maken over een lange leveringstermijn want de productie kan in korte tijd plaatsvinden. Bepaal welke scheidingstransformator u wilt en u kunt hem snel gebruiken.

Transformator

Trafo is een veelgebruikte term waarmee men een transformator wil aanduiden. Een transformator wordt gebruikt voor het verhogen van spanning. De transformator zorgt voor het omvormen van primaire spanning naar secundaire spanning. Een transformator kan vaak al snel geleverd worden en wordt voorzien van de juiste behuizing, in kunststof- of metalen uitvoering. Een transformator die voorzien is van de juiste bekabeling, wartel, beveiliging en schakelaars, is veilig en doeltreffend.

1 fase transformator

De aanschaf van een 1 fase transformator en de daarbij behorende accessoires is vaak online te realiseren. Het kan echter ook zijn dat u nadere informatie wenst of wilt overleggen wat in uw situatie de beste optie is. Als u contact opneemt zal er samen met u gekeken naar de mogelijkheden.