Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Uw chronische vermoeidheid aanpakken met een behandeling op maat

Kampt u al maanden met erge vermoeidheidsklachten zonder dat daar een duidelijke oorzaak voor is? Heeft u al verschillende oplossingen aangereikt gekregen van uw huisarts, maar werken ook deze niet? Dan is het verstandig om een behandeling voor chronische vermoeidheid te volgen bij een gespecialiseerde kliniek. Revalis in Den Bosch is een kliniek waar u terecht kunt als u geïnteresseerd bent in een chronische vermoeidheid behandeling op maat. Zij helpen u een einde te maken aan uw vermoeidheid en lusteloosheid, zodat u weer zoals vanouds kunt participeren in de maatschappij.

Chronische vermoeidheid behandeling met focus op maatschappelijke participatie

Bij Revalis geloven ze dat deelnemen aan de maatschappij bijdraagt aan de gezondheid van de mens. Om deze reden leggen ze tijdens de chronische vermoeidheid behandeling dan ook de focus op maatschappelijke participatie. Het doel van deze gespecialiseerde kliniek is dat u zich zo snel mogelijk weer beter voelt, zodat u weer actief kunt deelnemen aan de maatschappij. Dit hopen ze te bereiken door een chronische vermoeidheid behandeling op maat met groep sessies en individuele sessies.

Hoe wordt het behandelplan opgesteld?

Voordat uw persoonlijke behandelplan opgesteld kan worden, ondergaat u eerst een aantal onderzoeken om uw gezondheid in kaart te brengen. Hierbij moet u denken aan het invullen van een vragenlijst, een startgesprek met een behandelaar en een fysiotherapeutisch en psychologisch onderzoek. Aan de hand hiervan vind er een beoordelingsgesprek plaats met een revalidatiearts en een eindgesprek met uw behandelaar. Pas hierna kan uw persoonlijke behandelplan voor de behandeling van uw chronische vermoeidheid worden opgesteld.

Meld u online aan voor een behandeling

Wijst uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist u door naar een gespecialiseerde kliniek voor een behandeling van uw chronische vermoeidheid? Dan kunt u zich online aanmelden bij Revalis in Den Bosch. Indien u nog vragen heeft over de behandeling, neemt u eenvoudig contact met hen op via de contactmogelijkheden op de website.

https://www.revalis.nl/