Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Uw favoriete meubel laten spuiten

Heeft u een favoriete meubel in huis, maar past het meubelstuk eigenlijk niet meer in uw interieur? Kies er dan voor om uw meubel te laten spuiten door Bart Dijkhof B.V., dé specialist op het gebied van meubelspuitwerk. Met een nieuwe, frisse kleur hoort uw favoriete meubel er weer helemaal bij!

Kleurenmengmachine

Door in zee te gaan met meubel spuiterij Bart Dijkhof verzekert u zich van een goed gespoten en compleet spuitwerk. De interieurspuiters gebruiken een uiterst professionele aanpak voor het spuiten van meubels. Zo maken ze gebruik van een kleurenmengmachine. Daarmee kunnen ze elke mogelijke kleur mengen. Uw favoriete meubel kan op allerlei diverse manieren afgewerkt worden met een nieuwe laklaag: kleurlak, beitskleuren, zijdeglans, hoogglans, metallic of blanke lak.

Ervaren meubel spuiterij

Uw favoriete meubel laten spuiten doet u bij Bart Dijkhof. Deze meubel spuiterij is al jarenlang een begrip in de regio Gelderland en staat garant voor hoge kwaliteit. Als extra service biedt de meubel spuiterij ook transport aan. Indien u uw meubel laat spuiten bij Bart Dijkhof brengt de spuiterij het meubelstuk na het spuiten veilig terug naar uw huis.

Bart Dijkhof B.V. levert de totaaloplossing. Meer weten over hun kwalitatief hoogstaand spuitwerk? Bezoek dan de website voor meer informatie.

Bart Dijkhof B.V.

Adres: Soerense Zand Noord 29, 6961 RB Eerbeek

Telefoon: 0313 65 12 22

Provincie: Gelderland

https://www.bartdijkhof.nl/