Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Uw spier- of gewrichtspijn laat u behandelen door een deskundige fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel

Heeft u last van spierpijn of andere klachten bij het maken van een beweging en raakt u deze maar niet kwijt? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig zijn er oplossingen. U kunt een bezoek brengen aan een professionele fysiopraktijk. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Fysio Loon op Zand. Dit is een bedrijf dat over vijf ervaren en deskundige fysio’s beschikt. Zo is er altijd wel een fysiotherapeut beschikbaar bij deze praktijk in de buurt van Kaatsheuvel die u kan helpen. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten lichamelijke klachten en gaan zorgvuldig met uw pijnklachten om. Voor elke vorm van pijn hebben zij een geschikte behandelmethode.

Meer dan alleen fysiotherapie

Fysio Loop op Zand is een praktijk met een breed kennisgebied. U kunt bij hen terecht als u een fysiotherapeut in de omgeving van Kaatsheuvel zoekt, maar zij doen meer dan alleen het behandelen van spier- en gewrichtspijn. Zo is het ook mogelijk om een training valpreventie bij hen te volgen. Het aantal ouderen dat naar het ziekenhuis moet na een val is erg hoog en een training kan het valrisico flink verminderen. Ook is het mogelijk om fysiofitness te volgen in deze praktijk en bieden deze specialisten ook revalidatiemogelijkheden na een intensive care opname. Een opname op de IC kan zowel fysieke als mentale klachten opnemen en een uitgebreide revalidatie met ondersteuning van een specialist kan daarom erg welkom zijn. Deze fysiopraktijk helpt dan ook graag bij het herstel.

Maak een afspraak met een specialist

Wilt u graag een afspraak maken bij deze professionele praktijk? Breng dan een bezoek aan hun website. Via het afspraakformulier maakt u eenvoudig een afspraak met een specialist. Zo kunt u snel in contact komen met een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, in de buurt van Kaatsheuvel. Heeft u nog vragen? Benader hen dan via het telefoonnummer of e-mailadres dat op de contactpagina vermeld staat.