Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Van Manen Hygiëneproducten heeft kennis van verzorging

Bij Van Manen Hygiëneproducten weten wij alles over zorgproducten. In de huidige tijd geen overbodige luxe, aangezien mensen steeds langer thuis blijven wonen en ook na een operatie mensen snel naar huis worden gestuurd. Wassen en eten kan voor deze mensen een uitdaging zijn en helaas zien wij ook vaak incontinentieproblemen voorkomen. Om deze zaken makkelijker te maken, leveren wij de beste zorgproducten voor iedereen.

De hygiëneproducten van Van Manen

Bij Van Manen hebben wij verschillende hygiëneproducten die vooral door de thuiszorg, mantelzorgers en verpleeghuizen worden gebruikt. Echter kunt u natuurlijk ook gewoon onze producten bestellen als u geen hulp heeft, maar wel onze producten noodzakelijk vindt. Hygiëne is van enorm groot belang. Voorkomen is immers beter dan genezen. Door te letten op hygiëne en dan met name handhygiëne kunt u infecties voorkomen. Kijk dus eens op onze website voor onze wegwerpwashandjes, handschoentjes, hygiënesetjes, alcoholdoekjes.

Persoonlijke hygiëne

Wij hebben niet alleen rekening gehouden met verzorgers. Ook voor uw persoonlijke hygiëne kunt u bij ons terecht. Er zijn steeds meer handige en slimme producten om uzelf goed te verzorgen. Wij bieden dan ook verschillende producten op het gebied van mondhygiëne, transpireren, intieme hygiëne, scheren en epileren aan. Ook wanneer het wassen wat moeilijker wordt, hebben wij de oplossing. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze shampoocaps. Zo hoeft u niet meer de shampoo zelf in te wrijven, maar doet u gemakkelijk de cap op. Wij hebben al vele positieve reacties gehad op dit product, maar ook op onze andere producten.

Vragen of advies

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht voor advies over onze producten. Onze medewerkers weten alles over onze producten en staan graag voor u klaar met persoonlijk advies over welk product het beste past bij uw situatie. Op onze website shop-van-manen-hygieneproducten.com vindt u meer informatie over onze producten, die u ook direct kunt bestellen en hebben wij een aantal blogs over veelvoorkomende hygiënekwesties. Heeft u een andere vraag, neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op de mail!