Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Verlichting tuin

Verlichting heb je in veel verschillende vormen. Zo kan je kiezen voor binnen of buitenverlichting. Vaak vergeten mensen dat buiten net zo belangrijk is als binnen. Daarom is de buitenverlichting perfect om jouw tuin helemaal kerst klaar te maken. Je kunt het zo groot aanpakken als dat je zelf wilt. Voor wat subtielere verlichting kies je eerder voor LED kaarsen of subtiele lampjes, maar wil je van je tuin echt een feestje maken, dan kan je de bomen mooi versieren met de boomverlichting. Ook kan je kiezen voor diverse kleuren qua verlichting. Voor een romantische sfeer wordt vaak de kleur warm wit gebruikt en de kantoren kiezen vaak voor een koele uitstraling voor een chique effect. 

 

Kerstverlichting boom buiten 

Om de boom mooi te kunnen verlichten kan je kiezen uit verschillende soorten verlichting. Zo heb je diverse kleuren, maar ook diverse maten. Kijk dus goed waarvoor je het wilt gebruiken. Vaak is de verlichting ook met elkaar te verlengen, door middel van het plug en play systeem. Je kunt dan de kabel van 10 meter verlengen tot wel 200 meter. Door de vele lampjes die dan worden gebruikt krijg je een romantisch effect wat ervoor zorgt dat je meer sfeer creëert. Mocht je een thema feestje hebben zijn de RGB string lights ook zeker een aanrader. Zo maak je gebruik van verschillende kleuren, waardoor het een feestelijke uitstraling krijgt. Je kunt dan ook zelf de verlichting bepalen door middel van een afstandsbediening. 

 

Clusterverlichting kerstboom 

Een van de populairste vorm van verlichting is clusterverlichting. Clusterverlichting is een gemakkelijke manier van verlichten. Zo heb je het snoer zowel in wit als zwart. En het de verlichting is voorzien van 100 LEDS die dichter op elkaar zitten dan andere verlichting om een voller effect te creëren. Clusterverlichting is koppelbaar tot 10 sets bij elkaar op 1 stroomkabel. De verlichting is helemaal waterdicht en dus perfect om te gebruiken in de tuin. De kleur van de verlichting is warm wit voor een sfeervolle uitstraling. Ook kan je de verlichting verkrijgen in het XL formaat. 


Neem voor meer informatie of vragen contact op. Je kunt ons mailen naar info@Kerstverlichting.nl.