Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Verloskundige Zwolle

Verloskundige in Zwolle

Wanneer je zwanger bent is het van groot belang om een verloskundige in Zwolle te vinden waar jij je compleet op je plek voelt. Een zwangerschap is immers een spannende periode die je altijd bij blijft. Daar wil je natuurlijk met een fijn gevoel op terugkrijgen. De verloskundige van praktijk Birth Verloskundigen heeft de periode voor ons extra bijzonder gemaakt. Ze was er altijd voor ons. Dag en nacht. Zowel voor, tijdens als na de bevalling. We konden alle dagen van de week dag en nacht contact met haar opnemen als we dat wilden.

Ook tijdens zwanger worden

Ik vertelde net als dat de verloskundige in Zwolle ons gedurende het hele proces heeft bijgestaan. Ook toen zwanger worden niet lukte om de natuurlijke manier. Ze hebben ons altijd met heel veel passie en begrip ontvangen en van advies voorzien. Daar zijn we de medewerkers van de praktijk onwijs dankbaar voor. Het is immers een zenuwslopende periode waarin jij je als zwangere vrouw vaak onzeker voelt.

Samen met de kraamzorg

Ook tijdens de kraamtijd was de verloskundige er altijd voor ons. Samen met de kraamzorg werd er goed voor mij en ons pasgeboren zoontje Jens gezorgd. De kraamverzorgster was er een week. Tijdens deze week kwam de verloskundige iedere dag langs om te controleren hoe het met me gaat. Zo fijn! Ik heb de hele zwangerschap als meer dan prettig ervaren.

https://birth-verloskundigen.nl/