Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Verloskundigenpraktijk Liva

Bent u op zoek naar een fijne verloskundigenpraktijk in de regio Leiden en omgeving?

Woon je in de omgeving van Voorschoten , Wassenaar , Rijnsburg, Katwijk of Zoeterwoude en ben je nog op zoek naar een verloskundigenpraktijk? Dan ben je bij verloskundigenpraktijk Liva op het juiste adres. Bij Liva gaan we uit van jouw kracht. Die kracht vullen we graag aan met onze professionaliteit, betrouwbaarheid en passie voor de verloskunde. Op deze manier kunnen we samen, als een team, zorgen voor een veilig begin van een nieuw leven.

Over verloskundigenpraktijk Liva

Wij van Verloskundigenpraktijk Liva werken met twee teams van verloskundigen die een enorme passie hebben voor hun vak: het groene team en het paarse team. Het groen team werkt in de buurt van woonplaatsen Voorschoten en Zoeterwoude. Het paarse team werkt in en nabij de woonplaatsen Rijnsburg, Valkenburg en Wassenaar.

Wij als praktijk maken deel uit van Verloskundig Samenwerkingsverbanden van Leiderdorp en Leiden. Deze verloskundige samenwerkingsverbanden zorgen voor een betere samenwerking tussen alle verloskundige zorgverleners, zoals bijvoorbeeld kinderartsen en kraamzorgorganisaties. Naast deze samenwerking, werken we ook nog samen met de Verloskunde Academie Rotterdam en de Verloskunde Academie Amsterdam. We vinden het namelijk heel belangrijk om te investeren in onze toekomstige collega’s. Daarom zijn we een hele actieve opleidingspraktijk. Cliënten waarderen de extra zorg die verloskundigen in opleidingen hen bieden altijd ten zeerste.

Contact met verloskundigenpraktijk Liva

Wil je je inschrijven bij verloskundigenpraktijk Liva? Of wil je eerst wat meer informatie aanvragen over deze praktijk voordat je besluit om je aan te melden bij verloskundigenpraktijk Liva? Neem dan gerust contact op met de assistente! Zij is iedere werkdag tussen 9.00 en 11.00 telefonisch bereikbaar op het nummer 071-5622264. Je kunt de assistente ook < a href=”mailto:assistente@verloskundigenpraktijkliva.nl”>mailen.

https://www.verloskundigenpraktijkliva.nl/