Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Verschil passieve en actieve speakers

Speaker kopen?

Alles over speakers!

Zoek je naar nieuwe speakers, omdat je vorige speakers het begeven hebben of weet je simpelweg niet waar je zoeken moet en zie je door de bomen het bos niet meer? U zal ongetwijfeld merken dat er een enorm aanbod aan speakers bestaat. Elk type luidspreker heeft z’n eigen kenmerken, pluspunten en nadelen. Het kan handig zijn om hiervoor een specialist in te schakelen over geluidsapparatuur, denk hierbij aan Audiogigant. Bij Audigigant vindt u ongetwijfeld een geschikte luidspreker die in elke ruimte te gebruiken is naar wens. Van speakers tot versterkers, het assortiment van Audiogigant is eindeloos. Geef gerust uw wensen door aan één van de specialisten van Audiogigant, u wordt direct geholpen van deskundig advies.

Wat zijn passieve en actieve speakers?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat een actieve of passieve speaker is om een weloverwogen en correcte keuze te kunnen maken in je nieuwe geluidsapparatuur. Het grootste verschil tussen passieve en actieve speakers is de aanwezigheid van een krachtige versterker. Actieve luidsprekers komen namelijk al met een ingebouwde versterker, waardoor een extra versterker geen toegevoegde waarde meer heeft. Een passieve luidspreker laat deze optie geheel aan u over, dus uiterst geschikt voor de kenner maar ook zeker de liefhebber. Passieve speakers geven u volledige controle over hoe u de geluidsinstallatie installeert en hoe u deze gaat bedienen. Weet u niet helemaal zeker wat het meest geschikt is voor u? Neem contact op met een van de adviseurs van Audiogigant en u wordt direct geholpen om een passieve passieve speaker te kopen.

Wat zijn een subwoofers?

Nu je weet wat het verschil is tussen een actieve en passieve speaker, en waarom het belangrijk is om voor goede geluidsapparatuur te beschikken is het tijd om meer te weten te komen over de subwoofer. Naast de opties die we zojuist al besproken hebben is het overwegen van de juiste subwoofer ook zeker geen kleine beslissing. Maar wat is een subwoofer nou precies? Dit is een kleine speakerbox die voor de diepe bas zorgt, waardoor je net dat beetje extra dimensie aan geluid ontvangt. Ook hier is het belangrijk om te kijken naar het verschil tussen een actieve en passieve speaker in de subwoofer. Actieve subwoofers zijn een stuk makkelijekr om op elke luidspreker aan te sluiten en krijgt dan ook meestal de voorkeur van de gemiddelde koper.

Audiogigant voor alle audio apparatuur

Audiogigant is de grootste specialist van Nederland in Audio apparatuur. Je vind hier dan ook diverse speakers en alle topmerken terug. Zo heeft Audiogigant onder andere een ruim aanbod van Power Dynamics maar ook het gerenomeerde merk Skytec. De producten van Power Dynamics staan al jarenlang bekend om hun goede kwaliteit en zijn dan ook echt een begrip in de audio wereld. Dankzij het uitgebreide assortiment en jarenlange ervaring van Audiogigant zijn ze niet voor niets dé specialist in geluidsinstallaties.

https://audiogigant.nl/