Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Verschillend haarstijlen door de jaren heen

Door de jaren heen zijn er veel verschillende haarstijlen geweest de hairtrends delft kapper zijn veel veranderd. Van los haar naar een opgestoken kapsel, duik jij met ons mee terug in de tijd? In dit artikel worden de meest iconische kapsels van de laatste jaren besproken. 

In de jaren 20 was de bob hét kapsel.  Veel filmsterren droegen hun haren in dit kapsel rond deze tijd, de kleur en de structuur maakte hierbij niet uit het ging puur om het kapsel. 
Daarna kwam de marcel wave, ook dit werd vaak gecombineerd met een bob. Toen de krulborstels bekender en betaalbaarder werd kwam dit kapsel steeds meer op.  

In de jaren 50 kwam de Betty Bang, een korte pony. Dit kapsel werd bekend door het pin-upmodel Betty Page. Ze had lang zwart haar en liet haar korte pony altijd zo veel mogelijk naar binnen krullen. 

In de jaren 60 was het beehive kapsel dat het eerst werd gedragen door de actrice Audrey Hepburn. Het kapsel wat toen echt een trend en niet meer uit het straatbeeld weg te denken, nu komt het zelfden meer voo alleen af en toe op de rode loper. Ook werd rond deze tijd de Pixie cut razend populair, een kort kapsel met verschillende plukjes. Een makkelijk kapsel waar je niet veel aan hoeft te doen.  

Tijdens de jaren 80 werd touperen de trend, de haarstijl van een vrouw kon in die tijd niet hoog genoeg zijn. Touperen was iets wat allang bestond maar pas toen echt bekend weg. Hoe hoger hoe beter, hier was touperen een perfecte oplossing voor. 

Door de jaren heen zijn er verschillende haarstijlen geweest die op dat moment heel erg populair waren, sommige ervan kun je nu nog terugvinden en andere komen eigenlijk helemaal niet meer voor. Opzoek naar de beste kapper Delft die u kan helpen met welke haarstijl dan ook, ook de haarstijlen van een aantal jaar geleden, dan is Onekappers in Delft de kapper voor u! 

http://onekappers.nl