Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Verschillende specialiteiten bij de specialist in fysiotherapie in Den Bosch

Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch werken vier verschillende fysiotherapeuten die elk hun eigen specialisme hebben. Zo kunt u voor iedere behandeling op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie bij deze expert in Den Bosch terecht. Het doel van deze behandelingen is het behandelen van uw klachten die u belemmeren bij het bewegen. Daarbij krijgt u ook persoonlijk advies. U kunt in ’s Hertogenbosch terecht voor de behandeling van verschillende klachten, zoals sportblessures, RSI, pijnklachten in de ledematen, schouders, nek of rug. Er wordt zo snel mogelijk een oorzaak gezocht voor de klachten, die vervolgens effectief verholpen worden met fysiotherapie of bijvoorbeeld acupunctuur in deze praktijk in het centrum van Den Bosch.

Ontdek de verschillende oorzaken van klachten op het bewegingsapparaat

De oorzaken van uw klachten kunnen zeer verschillend zijn. Zo kunt u moeite hebben met bewegen door blessures die u opgelopen heeft bij het sporten, maar ook bij het werk kunt u klachten oplopen, zoals RSI of rugklachten door een verkeerde houding. Natuurlijk kunt u ook verschillende klachten krijgen wanneer u ouder wordt. Ook hiermee leren de specialisten van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch u op een goede manier omgaan. Hiervoor stellen ze u eerst gerichte vragen, zodat we u zo goed mogelijk van persoonlijk advies kunnen voorzien. Daarna start uw therapeut een persoonlijke behandeling op het gebied van fysiotherapie of acupunctuur voor u op, waarvoor u meestal één keer per week naar de specialist op het gebied van fysiotherapie in Den Bosch komt.

De gerichte aanpak van uw fysiotherapeut

Behalve de persoonlijke behandeling waarbij zij u tips geven om zo goed mogelijk met uw klachten om te gaan, pakken zij u uw klachten ook op een gerichte manier aan. Dit doen zij bijvoorbeeld door het geven van oefentherapie in kleine groepjes. Hierdoor kan (de verergering van) veel klachten voorkomen worden. Dit bereiken zij door uw conditie en spierkracht te verbeteren. De FysioFit bewegingsgroepen helpen het voorkomen van uw klachten op een leuke en sportieve manier. Behalve voor fysiotherapiebehandelingen kunt u ook voor acupunctuur terecht bij deze expert in het centrum van Den Bosch.