Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Verwacht Verloskundigen, dé verloskundige voor u!

Wanneer er een baby op komst is, dan moet er veel geregeld worden. Vooral wanneer het om het eerste kindje gaat kan het vooral spannend zijn. Daarom wilt u graag de juiste hulp hebben bij uw bevalling. Woont u in de regio Almelo, Twenterand en Wierden? Dan kunt u de hulp inschakelen van Verwacht Verloskundigen. Dit is een praktijk met vier verloskundigen die op elkaar ingespeeld zijn. Hierdoor kan er snel geschakeld worden wanneer dat nodig is. Daarom bent u bij Verwacht Verloskundigen verzekerd van de juiste hulp en staan de verloskundigen 24/7 voor u klaar om u te helpen. Verwacht Verloskundigen heeft meerdere locaties die bezocht kunnen worden. Daardoor is er altijd wel een locatie in uw buurt. Daarnaast hebben de locaties in Almelo, Wierden en Vriezenveen een echoapparaat, hier kunnen dan ook echo’s gemaakt worden voor u. Heeft u een baby op komst? Schakel Verwacht Verloskundigen in!

Ervaren hulp en 24/7 bereikbaar

Tijdens deze spannende tijd is de juiste hulp gewenst, maar is het ook fijn wanneer dit op elk gewenst moment mogelijk is. Bij Verwacht Verloskundigen staan de verloskundigen 24/7 voor u klaar. Dankzij korte lijntjes kan de juiste hulp snel worden ingeschakeld en door ons gericht werkgebied zijn wij snel op locatie. Heeft u een verloskundige Tubbergen nodig? Of misschien zoekt u een verloskundige Rijssen? Dan kunt u Verwacht Verloskundigen inschakelen. Door verspreide locaties en een gericht werkgebied kunnen wij snel bij u in Tubbergen of Rijssen aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en de juiste hulp bieden. Daarnaast hebben wij verschillende locaties bij u in de buurt zodat u niet ver hoeft te reizen om bij ons binnen te lopen voor vragen, een spreekuur of intakegesprek. Daarom kunnen wij gerichte zorg op maat bieden tijdens uw zwangerschap!

Met een warm gevoel terugkijken of uw bevalling

Bij Verwacht Verloskundigen hebben wij als doel om u zo goed mogelijk te ondersteunen en de juiste zorg te bieden. Want wij willen graag dat u met een warm gevoel terugkijkt op de zwangerschap en de dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan tijdens deze periode. Wanneer u Verwacht Verloskundigen inschakelt dan kunt u kiezen voor een thuisbevalling, maar is het ook mogelijk in het ziekenhuis in Almelo of Hardenberg te bevallen. Ook in het ziekenhuis zal de bevalling begeleid worden door de verloskundigen van Verwacht Verloskundigen. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een afspraak maken? Bekijk dan de website van Verwacht Verloskundigen of loop eens binnen op één van de locaties!