Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Vet bevriezen in Westland

Als je het zo leest lijkt het best een gekke titel. Maar wist jij dat vet bevriezen een goede manier is om ongewenste vetrollen te doen verminderen? Vet bevriezen staat ook wel bekend als cryolipolyse, of als cryoskin behandeling. Het mooie van deze behandeling is dat je geen verdoving of iets dergelijks nodig hebt en je ook niet lang hoeft te herstellen. Een mooie manier dus om wat makkelijker aan dat gewenste beach body te komen.

Vet bevriezen bij Alegria Bodycare

  • Behandeling met veel persoonlijke aandacht
  • Toegankelijke tarieven, voor iedereen
  • Gespecialiseerd in cryoskin behandelingen
  • Makkelijk online een afspraak maken

Hoe vet bevriezen werkt

Bij een behandeling vet bevriezen wordt er een (extreme) kou toegepast op plekken waar veel vet is opgehoopt. Hierdoor raken deze vetcellen bevroren. Het lichaam breekt ze vervolgens af en zorgt dat ze worden afgevoerd. Deze behandeling zorgt na enkele maanden voor zichtbaar resultaat. Per behandeling kan uiterlijk 30% vetverlies bereikt worden. Dit is een blijvend resultaat. Cryolipolyse kan toegepast worden op allerlei zones, waaronder de bovenbenen, billen, heupen, buik, armen en zwembandjes.

Wetenschappelijk bewezen

Cryolipolyse is een behandeling die wetenschappelijk bewezen is. Er is veel onderzoek naar gedaan, dat heeft aangetoond dat het een uitstekende behandeling is om vetcellen te verminderen in het lichaam. Zowel mannen als vrouwen kunnen van de behandeling gebruik maken.

De behandeling is pijnloos, waardoor je geen verdoving nodig hebt. Er is geen sprake van bloedverlies en je houdt er geen littekens aan over.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd geworden naar een behandeling vet bevriezen in Westland? Neem dan gerust contact op. Dat kan telefonisch, per email of door middel van het contactformulier op de website. Bezoek deze gerust om de contactgegevens van Alegria Bodycare te vinden.

Wij beginnen altijd met een gratis intakegesprek, waarbij je enkele vragen dient te beantwoorden. Daarbij krijg je ook uitleg over de gang van zaken.

https://www.alegriabodycare.nl/