Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Vloeibare visolie met veel omega 3 koopt u bij deze specialist

Vloeibare visolie is een goede manier om ervoor te zorgen dat u genoeg omega 3 in uw dieet heeft. Natuurlijk kunt u ook wekelijks vette vis eten, maar dat is niet bij iedereen even geliefd. Bovendien bevat zulke vis ook onzuiverheden. De vloeibare visolie van FeshOmega is puur en vers. De visolie wordt gemaakt van vissen in de Noorse Arctische zee die niet puur voor de visolie gevangen worden. Vervolgens wordt de olie gezuiverd met moderne technieken. Hierdoor ontstaat een topkwaliteit visolie die niet alleen veel gezondheidsvoordelen oplevert maar die ook nog eens duurzaam is. Wat wenst u nog meer?

Meerdere gezondheidsvoordelen die deze visolie te bieden heeft

De vloeibare visolie met omega 3 van FreshOmega bevat veel EPA- en DHA-vetzuren. Deze zuren zijn belangrijk voor uw gezondheid. Doordat u met deze visolie er genoeg van binnen krijgt, profiteert u van meerdere gezondheidsvoordelen, waaronder:

  • Minder risico op overlijden door hart- en vaatziekten
  • Bescherming tegen hersenveroudering
  • Minder risico op oogziekten

Dit zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden. De visolie heeft bijvoorbeeld ook een positief effect op uw gewrichten, huid en mentale gezondheid. Uw algehele gezondheid krijgt er dan ook een boost van. Natuurlijk is het geen vervanging van medische hulpmiddelen die door uw docter worden voorgeschreven of een gezond dieet, maar het is wel een mooie aanvulling.

Koop een losse fles of sluit een abonnement af

Bent u benieuwd of Mermaids Omega 3-visolie wat voor u is? Bestel deze vloeibare visolie met omega 3 dan eenvoudig en snel online bij FreshOmega. Dat kan op verschillende manieren. U kunt een losse fles bestellen en dan telkens wanneer uw voorraad bijna op is een nieuwe bestellen, maar het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Kiest u voor deze laatste optie? Dan geniet u ook van extra korting op de visolie en hoeft u er niet steeds zelf om te denken om een nieuwe fles te bestellen. Daarnaast zit u niet meteen aan een langdurig abonnement vast. Na twee leveringen is het namelijk al mogelijk om het abonnement op te zeggen. Ook is het abonnement flexibel en kunt u desgewenst de te leveren hoeveelheid verhogen of verlagen.