Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Volg fysiotherapie in Roosendaal en laat uw klachten behandelen

Wilt u Fysiotherapie gaan volgen in Roosendaal, maar bent u nog op zoek naar een vakbekwame therapeut? Kom eens langs bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Hier vindt u een team aan specialisten die uw klacht bij de kern aanpakken. Naast fysiotherapie bent u hier ook aan het juiste adres voor manuele therapie en oedeemtherapie. Wat uw klacht ook is, er wordt een behandelwijze gekozen die uw klacht het beste aanpakt. Uiteraard met oog op herstel en een oplossing voor de lange termijn.

Plan een intakegesprek in en bespreek uw klacht

U loopt al een tijdje met een klacht rond. In eerste instantie wilde u het even aankijken, maar de pijn blijft aanhouden. Alle reden om een afspraak te maken bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Zodra u contact opneemt met een van de medewerkers wordt een eerste intakegesprek ingepland. Eerst wordt uw klacht besproken en wordt er gekeken wat een eventuele oorzaak zou kunnen zijn. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld die met u doorgenomen wordt. De intake eindigt met het maken van een vervolgafspraak waar de behandeling daadwerkelijk van start gaat. Alle behandelingen zullen door dezelfde therapeut worden uitgevoerd. Hij of zij houdt uw proces nauwlettend in de gaten.

Wanneer langskomen voor fysiotherapie?

Veel voorkomende klachten waarvoor mensen naar Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal komen, zijn:

  • Pijn aan spieren/pezen/gewrichten
  • Bewegingsbeperking
  • Evenwichtsstoornissen
  • Stijfheid
  • Vermoeidheidsverschijnselen

Ervaart u een van de bovengenoemde klachten? Maak dan vooral eens een afspraak bij de fysiotherapeut. Uw klacht wordt uiterst serieus genomen en u mag een professionele dienstverlening verwachten. Wist u dat vaak de eerste 20 behandelingen door uw aanvullende polis vergoed worden? Het kan dus zeker geen kwaad om een keer langs Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal te gaan. Controleer dit uiteraard wel van tevoren bij uw zorgverzekeraar. Breng bij uw eerste afspraak uw verzekeringspas- of polis mee zodat deze zaken direct afgehandeld kunnen worden.