Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Waarop letten bij het kopen van stackers?

Stackers stimuleren het lichaam om vet te verbranden, waardoor je dus kunt afvallen. Stackers die ephedra bevatten remmen de eetlust af en hebben een oppeppend effect. Het is een voedingssupplement die aantrekkelijk is voor fanatieke sporters, uitgaanders en mensen die willen afvallen. Maar waar moet je op letten bij het kopen van stackers? En hoe gebruik je ze en wanneer / waarom zou je ze vooral niet gebruiken?

Wat zijn stackers en hoe werken ze?

Stackers zijn voedingssupplementen die helpen met de vetverbranding. Een wondermiddel is het niet, maar het heeft wel degelijk een aantoonbare positieve invloed als afvallen je doel is. En ook als je actiever wilt leven. Stackers verhogen namelijk je metabolisme. Dat zorgt dat je sneller en effectiever overtollig vet kunt verbranden. De stof stimuleert je, waardoor je beter in staat bent je trainingsprogramma vol te houden. Deze stimulerende werking wordt grotendeels veroorzaakt door activerende substanties als cafeïne, guarana en groene thee.

 

Goede aanvulling op gezonde voeding

Stackers zijn goede aanvulling is op je normale, gezonde voeding. Je kunt ze gebruiken als je in kort tijd veel moet trainen, je veel vet wilt verbranden en je alerter en actiever wilt voelen. Ben je een beginnende bodybuilder? Ook dan is stacker een mooi middel. Je wilt immers niet dat je spieren niet goed te zien zijn door het laagje vet. Met afvallen wil je het vetweefsel zo snel mogelijk omgezet zien in pure energie. Dat zorgt er ook voor dat je sneller spierweefsel opbouwt.

 

Stackers hebben een vetverbrandende werking, wat je een er ook voor zorgt dat je sneller op je streefgewicht komt en sneller de gewenste hoeveelheid spierweefsel kweekt. Je kunt dus sneller je sportieve doelen behalen, mits je de stackers op een verantwoorde manier gebruikt. De meest krachtige supplement is stacker 4, welke een hoge dosis cafeïne bevat. Ingrediënten als dus cafeïne en je doel zijn dus 2 belangrijke zaken om op te letten bij het kopen van stackers. Zo weet je welke je wel of niet moet halen.

 

Zo gebruik je stackers

  • Op dag één neem je 1 capsule bij het ontbijt. 

  • Vanaf de tweede dag neem je 1 capsule weer bij je ontbijt

  • Een tweede capsule neem je bij de lunch

  • Neem de laatste dosis minimaal 6 uur voordat je gaat slapen. Doe je dit niet, dan is er een kans dat je te lang wakker ligt.

 

Je begint na ongeveer 3 kwartier de werking van de capsule te merken. Resultaten zie je meestal al vanaf 1 a 2 weken van gebruik.

Waarom je geen stackers moet kopen

Het is niet altijd aan te raden om deze voedingssupplementen te gebruiken. Stackers bevatten immers stimulerende middelen. Heb je hartklachten of ben je er overgevoelig voor? Dan kun je beter geen stackers gebruiken. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft kun je beter wegblijven van stackers.

Let bij het kopen van stackers op ephedra (wat er niet in mag zitten)

In Nederland kun je geen stackers meer kopen welke ephedra bevatten. Dit had te veel bijwerkingen en is daardoor verboden voor vrij gebruik. Het wordt alleen nog als geneesmiddel gebruikt. Je kunt ze nog wel op illegale wijze in het buitenland verkrijgen, maar het is natuurlijk niet voor niets illegaal. Bijwerkingen waren ernstig genoeg (hartklachten) om ver van stackers met ephedra weg te blijven. Stackers zijn prima middel maar gebruik ze op een verstandige manier. 

https://www.bodystore.nl/afslanken/afslankpillen/stackers