Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Wat is een magnetiseur?

Het liefst zit je elke dag goed in je vel. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Dit kan komen door lichamelijke aandoeningen en klachten, maar het is ook mogelijk dat je overmand raakt door traumatische gebeurtenissen of last hebt van andere mentale problemen. Het is dan prettig om langs te gaan bij iemand die naar je luistert en je energie als het ware vernieuwt. Een magnetiseur is een persoon die je hierbij helpt. Waarom loont het om langs te gaan? 

Wat is een magnetiseur? 

Magnetiseren is een vorm van een paranormale geneeswijze. Een magnetiseur is dus een paranormaal begaafd persoon. Veelal werkt deze persoon met zijn of haar handen. Door middel van handoplegging wordt er energie doorgegeven. Deze energie is niet afkomstig van de magnetiseur zelf, maar van het universum. Uiteraard is het de bedoeling om mensen van hun klachten af te helpen. 

Wat levert een magnetiseur jou op? 

Magnetiseren kan jou allerlei voordelen opleveren. Waarom ga je langs bij een magnetiseur en wat levert het jou op? 

– Tijdens het magnetiseren worden energieblokkades opgeheven. 
– Een magnetiseur helpt je om beter te ontspannen. 
– Je komt beter in je lijf te zitten, zonder dat situaties je blijvend verlammen. 
– Je voelt energie opnieuw door je gehele lijf stromen. 

Maak een afspraak met een magnetiseur 

Ben je al bij arts of specialist geweest, maar lukt het jou maar niet om de vinger op de zere plek te leggen? Of heb je het gevoel dat een huidige behandeling niet dat oplevert wat je voor ogen hebt? Maak dan eens een afspraak met een magnetiseur. Dit helpt jou ongetwijfeld om weer terug te komen in je energie. Zelfs als jij het gevoel hebt dat dit onmogelijk is. Ga daarom op zoek naar een magnetiseur bij jou in de buurt.

https://www.zoma-opleidingen.nl/