Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Wat is tandpoeder? De nieuwe manier van tandenpoetsen

Tandenpoetsen, iets wat we eigenlijk elke dag wel doen, en iets waar je misschien niet eens bij nadenkt. Het is een gewoonte. Maar in de wereld van nu moeten we soms iets meer aan het milieu denken. Daarom is er tandpoeder. Nu horen we je denken, wat is tandpoeder? Tandpoeder is de nieuwe, natuurlijke manier van tanden poetsen. Weg met tandpasta. Tandpoeder is wat je moet gaan gebruiken voor jouw stralende lach. Je zorgt door het gebruiken van tandpoeder namelijk ook een beetje beter voor de wereld.

Tandpoeder is goed voor het milieu

Het werkt eigenlijk hetzelfde als tandpasta. Alleen is tandpoeder een stuk vriendelijker voor de wereld. Het is zelfs goed voor het milieu. Tandpoeder is namelijk:

 

  • Vegan
  • Fluoride-vrij
  • Handgemaakt in Europa
  • Plasticvrij
  • Dierproefvrij
  • Palmolievrij

 

Dus op de vraag, wat is tandpoeder? Een erg vriendelijk product dus. En het werkt eigenlijk hetzelfde als tandpasta, het verzorgt je tanden net zo goed. Door de natuurlijke ingrediënten in het tandpoeder, zoals calcium en kaolin klei, helpt het tandpoeder bij het verwijderen van tandplak. De pepermuntolie in het tandpoeder laat je adem weer lekker fris ruiken. De tandpoeder zorgt weer voor een stralende lach. Tandpoeder heeft dus dezelfde werking als tandpasta, maar tandpoeder is goed voor het milieu.

Goed voor je gebit EN het milieu zorgen

Wat is tandpoeder? Dat weet je nu. Je tanden poetsen is iets dat je standaard elke avond en misschien ook wel iedere ochtend doet. Zo houdt je je gebit schoon. Je zorgt goed voor je gebit, want je wil dat het je hele leven mooi meegaat. Maar goed voor het milieu zorgen is ook belangrijk. Er met z’n allen op letten, iets minder plastic gebruiken, meer vegan gaan leven en ga zo maar door. Met tandpoeder zorgt je goed voor je gebit EN voor het milieu. Stap daarom over op tandpoeder voor je poetsroutine!

https://loofys.nl/shop/tandpoeder/