Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Wat jij nodig hebt is een ontspanningsmassage!

Een massage is een heerlijke manier om je te helpen ontspannen! Wist jij dat massages naast ontspanning ook gebruikt kunnen worden voor het verminderen van spierpijn en je houding kunnen verbeteren? Zit jij tijdens je werk veel achter een bureau en beweeg je relatief weinig? Dan is de kans groot dat die zeurden (spier)pijn daar vandaan komt. Massages kunnen in dit soort situatie goed gebruikt worden bij het verhelpen van bijvoorbeeld pijn of stress.

 

Zoals jij je kan voorstellen zijn er verschillende soorten massages, als de hot stone massage, voetreflexmassage of ontspanningsmassage. Over de laatste massage ga ik je hier iets meer verstellen.

 

Een ontspanningsmassage

Tijd voor wat ontspanning? Kom dan langs voor een heerlijke ontspanningsmassage. De klassieke ontspanningsmassage kent naarst ontspanning en tot rust komen nog andere voordelen. De massage verricht namelijk ook nog eens wonderen voor het herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest! Je wordt er heerlijk loom van.

 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een lekker ruikende warme olie en wordt er sfeervolle muziek op de achtergrond gedraaid. Alles om jou te helpen ontspannen!

 

Wil jij een ontspanningsmassage? Dan kan jij kiezen uit twee mogelijkheden, namelijk een massage van 25 minuten of een massage die 55 minuten duurt.

 

Maak je dag compleet!

Wil jij een dag die compleet in het teken staat van ontspanning? Maak je dag dan compleet met een bezoek aan de wellness!

 

Laat je telefoon en laptop thuis (of in je kluisje) en kom even heerlijk uitrusten. Geen prikkels van buitenaf en alle tijd voor jezelf. Geniet van de sauna’s, baden en heerlijke behandelingen.

 

Dommel lekker weg in de rustruimten, geniet van een heerlijk warm voetenbad of geen je lichaam een boost in de koude dompelton. Het kan hier allemaal! Sluit de dag af met een ontspannende massage en ga helemaal uitgerust weer naar huis.  

 

Liever alleen een massage? Geen probleem, de massages zijn ook los te boeken zonder sauna entree!

 

Wanneer kom jij een dagje ontspannen?

 

https://www.dewoudfennen.nl/wellness/massages/ontspanningsmassage/