Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Weer fitter in het leven dankzij fysiotherapie in Zeist West

We hopen allemaal ons hele leven lekker fit te zijn en in de meeste gevallen is dat ook zo voor hele lange tijd. Maar soms zit het even tegen, bijvoorbeeld na een ongeval of door een verkeerde beweging. Ook een sportblessure kan de reden zijn van niet goed kunnen bewegen. In al die gevallen kunt u zelf blijven tobben, maar schiet het niet echt op. Met fysiotherapie in Zeist West leert u hoe u kunt werken aan een snel herstel. Rust is soms prima, maar ons lichaam heeft meer baat aan actief herstel. Uw fysio in Zeist West helpt u daar graag bij. Tijdens het eerste contact wordt gekeken naar uw probleem en hoe dat is ontstaan. Een opgesteld behandelplan wordt dan de basis voor de route naar uw herstel.

Alle fysieke klachten zijn welkom

Daarmee bedoelen we uiteraard niet u. We hopen vooral dat u heel lang klachtenvrij blijft. Maar bij Fysiotherapie Zeist West zijn alle klachten welkom. Met maar een doel: u daar zo snel mogelijk vanaf helpen. Dat zo snel mogelijk begint al met u binnen een dag terugbellen als u contact heeft opgenomen. Er wordt direct een afspraak gemaakt. Want hoe eerder u begint met fysio in Vianen of Zeist, hoe eerder uw klachten verdwijnen. Uw lichaam heeft zelfherstellend vermogen, maar ook de fysiotherapeuten helpen u daar graag bij.

Manueel helpen

Fysiotherapie in Zeist West kan bijvoorbeeld bestaan uit manuele therapie. Er wordt gekeken naar een mogelijke functiestoornis van uw gewrichten die mogelijk de pijn veroorzaken. Overbelasting kan daarvan de oorzaak zijn. Met bepaalde bewegingen rondom het betreffende gewricht laat de fysio in Vianen de pijn verdwijnen en wordt de bewegingsmogelijkheid weer vergroot. Twee vliegen in een klap! Het kan zijn dat u heel kort wat kraken hoort, maar dat hoort bij de behandeling. Dit is niet pijnlijk!

Reorganisatie van uw lichaam

Ons lijf bestaat uit een behoorlijk complex geheel van gewrichten, botten en spieren. En natuurlijk nog veel meer dan dat. Dat hele systeem moet samenwerken. Meestal gaat dat goed, soms even niet. Uw fysio in Vianen weet men al snel wat nodig is om de onderlinge communicatie in uw lichaam weer op 100% te krijgen. U loopt of beweegt al snel weer als een kievit, afhankelijk van de klacht uiteraard. En als u oefeningen meekrijgt, helpt thuis oefenen u nog sneller weer vooruit!

https://fysiotherapiezeistwest.nl/