Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Yoga in Tiel

Yoga in Tiel als momentje voor uzelf

Het leven is maar druk, druk, druk. Afspraak hier, afspraak daar. Tussendoor nog het huishouden verzorgen, uw partner liefde geven, de kinderen helpen en oja… die vriendengroep wilt u natuurlijk ook nog onderhouden. Om over uw werk nog maar te zwijgen! Wanneer komt u eens echt even tot uzelf? Wanneer is het tijd voor u? Middels het volgen van yoga in Tiel creëert u uw momentje. Gedurende de dag zitten we veel in ons hoofd. Maar het is uw lijf die zorgt dat u de hele dag door alle ballen hoog kunt houden. Hoe vaak tuned u in met uw lichaam? Yoga kan de perfecte manier zijn!

Bewuster worden van uw lijf

Wilt u met yoga in Tiel graag bewuster worden van uw lijf en de bijbehorende gevoelens? Hiervoor is Yin Yoga de oplossing! Met Yin Yoga leert u posities langer vast te houden, waarbij u bewuster van uw lijf wordt. U leert spieren los te laten.

Bent u een beginnend yogabeoefenaar? Dan is dit een zeer toegankelijke vorm van yoga om mee te beginnen. Ook een optie? Het beoefenen van Nidra Yoga. Met deze yogavorm leert u diep ontspannen en zo weer in balans te komen. U volgt een stem die u naar een hoger bewustzijn brengt, terwijl u heerlijk relaxt ligt. Uw lichaam valt als het ware in slaap, maar uw geest blijft alert. Spieren ontspannen zich en stress vloeit uw lichaam uit. Het gevolg? Hernieuwde energie om de dag weer aan te kunnen!

Yoga in Tiel bij Karins Health Wellness

Voor yoga in Tiel bent u bij Karins Health Wellness aan het juiste adres. Hier kunt u zowel Yin Yoga als Nidra Yoga volgen. Geniet van de ontspanning, de rust en de tijd die u investeert in uzelf. Des te beter kunt u daarna weer aan anderen geven!

https://www.karinshealthwellness.nl/