Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Zeoliet – Hoe werkt Zeoliet en zeoliet kopen?

In dit artikel bespreken we hoe zeoliet werkt. Zeoliet is een chemische verbinding die minder reactief en vluchtig is dan actieve kool. Hierdoor is het geschikt voor vele toepassingen, waaronder beddenmerken. In dit artikel wordt ook het gebruik van zeoliet als katalysator besproken. Naast het gebruik als katalysator heeft zeoliet vele andere toepassingen.

 

Eigenschappen zeoliet

Zeoliet is samengesteld uit aluminium, silicium en zuurstofmoleculen. De atomen in deze atomen vormen tetraëders die vervolgens kooien kunnen creëren. Dit maakt het zeoliet een extreem poreuze structuur. Het ontwerp van een zeoliet is regelmatig en de aaneengeschakelde kooien creëren kanalen. De kanalen kunnen worden gezien als liftschachten en gangen binnen een flatgebouw. De kooien kunnen minuscule deeltjes (zoals water) en de ionen bevatten. Ionen zijn typisch nodig om de negatieve lading in de structuur Si, Al en O te compenseren. Het zeoliet dat tot een zeer hoge temperatuur wordt verwarmd, kan ertoe leiden dat de formatie afbreekt. De daaropvolgende verwarming van dit amorfe materiaal zou kunnen resulteren in de vorming van een geheel nieuwe fase van keramiek.

 

Waarom zeoliet kopen?

Dit is waarom je zeoliet moet kopen. Zeoliet helpt de pH van het lichaam te neutraliseren Het helpt de pH van uw lichaam te neutraliseren en te herstellen tot een alkalisch niveau dat gezond is. Dit betekent dus dat je lichaam minder zuur wordt. Wanneer gemicroniseerd zeoliet uw lichaam binnenkomt, veroorzaakt het een alkalische verschuiving in het lichaam (pH 7,35 van 7,45), wat de ideale pH is die uw lichaam nodig heeft. Zeoliet trekt overtollige protonen aan en kan, als het niet wordt verwijderd, leiden tot zuurgraad. Het beschermt je lichaam tegen verschillende kwalen. Zeoliet kan het risico op het ontwikkelen van ziekten verminderen. Er zijn aanwijzingen dat gemicroniseerd zeoliet toxines verwijdert die ziekte veroorzaken. 75 procent of meer van de ziekten wordt veroorzaakt door schadelijke stoffen. Dit betekent echter niet dat het een remedie is voor ziekten, maar het kan een effectieve, natuurlijke en niet-agressieve toevoeging zijn aan de behandeling. Zeoliet is eenvoudig te gebruiken: Dit komt, omdat in meeste gevallen ontgiftende stoffen niet moeiteloos in te nemen en ze moeten in de bloedbaan worden geïnjecteerd of via een klysma worden toegediend. Zeoliet is werkzaam op celniveau, smaakt en ruikt niet en is veilig met lege maag in te nemen.

https://www.celzouten.eu/categorie/zeoliet-zeolith-klinoptilolith/