Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Zoekt u een goede huisarts in Eindhoven?

Als u net verhuisd bent naar Eindhoven, moet u een nieuwe huisarts uitzoeken. Daarbij zal u het belangrijk vinden dat u niet wordt behandeld als nummertje, maar écht als persoon. Dit is zeker het geval als u langsgaat bij Huisartsenpraktijk Keunen. U bent daar zeker geen nummertje, dankzij de persoonlijke service van het kleine hechte team. Naast de mogelijkheid om bij hen op consult te komen, heeft u daar ook de optie om een elektronisch consult te krijgen. Dit is vooral handig als u een korte vraag hebt, waarvoor het maken van een afspraak niet nodig is. Als u hier online een vraag stelt heeft u binnen twee werkdagen een antwoord.

Kleine ingrepen mogelijk bij deze huisarts in Eindhoven

Bij deze huisarts in Eindhoven is het mogelijk om kleine ingrepen te laten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vaatonderzoek in de benen, een wrattenspreekuur, hulp krijgen bij het stoppen met roken en het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen. Zo krijgt u gegarandeerd een effectieve aanpak voor de zorg die u nodig heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om een medische keuring te krijgen voor het halen van uw rijbewijs. Als het CBR heeft besloten dat u een doktersverklaring nodig heeft, kunt u prima bij deze huisarts terecht. Zij zullen ervoor zorgen dat u een goede en eerlijke keuring krijgt, waardoor u daarna met veel plezier van uw rijbewijs gebruik kan maken.

Wilt u zich inschrijven bij de huisartsenpraktijk van Eindhoven?

Als u zich wilt inschrijven voor dé huisartsenpraktijk van Eindhoven, kan dit heel gemakkelijk online.  Dit is erg prettig als u door bijvoorbeeld onregelmatige werktijden moeilijk de tijd kan vinden om langs te gaan. Vul op de website uw persoonlijke gegevens in, de naam van uw huidige huisarts en die van uw verzekeraar. Vul daarna de rest van de informatie in die gevraagd wordt en dan wordt u ingeschreven.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl