Massage praktijk de bron
Image default
Sport

Fanatiek sporten in Amersfoort

Heb jij jezelf sportieve doelen gesteld? Ben je van plan om binnenkort aan het zweten te gaan? Gaat het roer om in jouw leven en ben je gedreven om fanatiek te gaan sporten in de omgeving van Amersfoort? Laat je dan begeleiden door een ervaren personal trainer! Iemand die jou van sportieve begeleiding voorziet helpt je onder meer met het opstellen van een trainingsschema, het aanpassen van je voedingspatroon, maar ook met motivatie en zelfdiscipline.

De personal trainers van Movement Club 033 in Amersfoort helpen jou graag met het krijgen van het lichaam van een Griekse god. Voor je het weet zie je Hercules in de spiegel staan.

Interesse? Bezoek dan de website eens voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op. Daarvoor kun je bellen naar 06-10173261 of 06-14543082

Zweten in de buitenlucht

Movement Club 033 organiseert ook regelmatig bootcamps in de buurt van Amersfoort. Tijdens deze bootcamps kun jij samen met vrienden of anderen lekker aan de slag, heerlijk in de frisse buitenlucht.

Je trainingsniveau maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom, beginnende sporter of ervaren atleet. Gedurende de bootcamp proberen we allerlei soorten oefeningen, onder meer met ons eigen lichaamsgewicht, maar ook met hulp van de omgeving (zoals bankjes, bomen of wellicht wat trainingsmaterialen).

Steun en advies van een personal trainer

Een personal trainer aan je zijde terwijl jij fanatiek aan het sporten bent helpt een hoop met het behalen van resultaten. De adviezen en steun die de personal trainer jou geeft zorgen ervoor dat je goed op weg blijft en niet na verloop van tijd het niet opgeeft. Door middel van een op maat gemaakt trainingsschema kun jij sporten op een manier die bij jouw lichaam past.

Voedingsadvies en inzichten over het verbeteren van je levensstijl maken het plaatje compleet. Namens Movement Club 033 helpen Stanley Bakker en Larissa Kooij je graag met je sportieve doelen! Zij bieden onder andere het volgende aan:

Vragen? Neem contact op!

Van plan om fanatiek te gaan sporten in Amersfoort of omstreken? Heb je interesse in begeleiding van een personal trainer? Movement Club 033 helpt je graag met het bereiken van je sportieve doelen! Om verder te informeren kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-10173261 of 06-14543082, of het online contactformulier op de website in te vullen.

http://www.personaltrainerclub.nl/