Massage praktijk de bron
Image default
Woning en Tuin

Renson Healthbox voor schone lucht in huis

Huizen zijn steeds beter geïsoleerd. Een mooie ontwikkeling, want daarmee besparen we een hoop energie. En het wooncomfort wordt aanzienlijk verbeterd. Maar goede isolatie betekent ook dat frisse lucht moeilijker binnen komt en veel lucht in huis blijft hangen. Dat kun je oplossen door een Renson Healthbox in huis te nemen. Een Renson Healthbox is een ventilatiesysteem C+. Dat wil zeggen dat dit systeem lucht uit je huis afvoert, zodat de lucht in je huis vers blijft. Dat gaat op mechanische wijze. De Renson Healthbox controleert continu de luchtkwaliteit in je woning en past zich daarop aan.

Werking van de Renson Healthbox

Daarom kan een Renson Healthbox uitkomst bieden. Dit ventilatiesysteem constateert namelijk of er meer ventilatie nodig is of niet. Je hoeft dit dus niet zelf aan te passen als je bijvoorbeeld de hele familie of een groep vrienden over de vloer bent. Dat doet het systeem zelf via sensoren. De Renson Healthbox heeft drie sensoren: een VOC sensor, een H2O sensor en een CO2 sensor. De VOC sensor richt zich op geur. De H2O op luchtvochtigheid en de CO2 op koolstofdioxide. Aan de hand van die sensoren wordt de luchtkwaliteit bepaald en zo nodig wordt het ventilatieniveau automatisch aangepast.

App

Het systeem is ook te besturen via een app. De Renson Healthbox is een compact formaat ventilatiesysteem dat gemakkelijk en snel gemonteerd kan worden.

https://www.ventilatie.net