Massage praktijk de bron
Image default
Woning en Tuin

Verbeter uw nachtrust met een Pullman Boxspring van deze specialist

Mensen hebben gemiddeld 7,5 uur slaap per dag nodig. Dankzij een goede nachtrust bouwt u voldoende energie op om er de volgende dag weer tegenaan te gaan. Om uw lichaam ultieme rust te gunnen, is een goed bed erg belangrijk. Bent u op zoek naar een fijne boxspring waar u de sterren van de hemel op slaapt? Ontdek dan de Pullman Boxspring die u bij Horsten Slaapcomfort in Waspik kunt verkrijgen. Met een boxspring van dit merk wordt in- en doorslapen een eitje. Die 7,5 uur tikt u iedere nacht met gemak aan!

Ontdek de verschillende soorten boxsprings van dit merk

Pullman is een vooraanstaand merk met boxsprings van hoogwaardige kwaliteit. Bij Horsten Slaapcomfort kunt u een boxspring van Pullman kopen in diverse prijsklassen. U heeft keuze uit:

  • Express: boxsprings leverbaar in een vaste en verstelbare uitvoering
  • Express Luxe: de luxe variant in de Express-serie
  • Toronto Silverline: een boxspringset met twee Pullman Silverline boxsprings

Hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit. Maar dit wilt niet zeggen dat de goedkopere boxspings van minder kwaliteit zijn! Welke keuze u ook maakt, u zult op elke boxspring van dit merk heerlijk slapen. Met meer dan 150 jaar in de ontwikkeling van boxsprings en matrassen is dit bedrijf dé vooroploper op het gebied van slaapcomfort. En natuurlijk te verkrijgen bij Horsten Slaapcomfort in Waspik.

Breng een bezoek aan de showroom en ervaar het zelf

Wanneer een nieuwe boxspring wilt aanschaffen, is het natuurlijk van belang dat u deze eerst test. U moet er natuurlijk uiteindelijk wel een heel aantal uren per dag op doorbrengen! Heeft u moeite met een keuze maken? Breng een bezoek aan de showroom in Waspik en spreek de vriendelijke, deskundige medewerkers aan. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en kunnen u hier daarin uitstekend adviseren. Dankzij hun uitstekende service verlaat u de showroom met de boxspring van uw dromen.

https://www.horstenmeubelen.nl/