Massage praktijk de bron
Image default
Mode en Kleding

Welke outfit bij Teva sandalen?

Als je op zoek bent naar wandelsandalen om je door lange tochten of wandelingen te zien, kijk dan naar de Teva Hurricane sandalen. Met hetzelfde niveau van comfort en ondersteuning hebben de Teva Hurricane sandalen een extra niveau van grip via hun Rugged Durabrasion Rubber buitenzool. Deze speciaal ontworpen zool geeft je extra grip en een beetje meer vering in je stap, waardoor ze de perfecte wandelsandalen zijn voor je zomeravonturen.

Voor een simpele casual look kun je je Teva Original Universal Sport sandalen combineren met jeans of een neutrale kleur broek voor een vrolijke en luchtige outfit. Voor de jongens zijn sandalen en oversized shirts zonder knopen een vlekkeloze zomercombo, die zich verdubbelen op minimalistische vibraties. Voor de dames kan het echt niet misgaan met je favoriete slouchy denim en katoenen t-shirt met sandalen, drie garderobe-nieten die tot in de perfectie zijn gekoppeld.

Helemaal in het wit is altijd een impactvolle look, maar iets over het ruilen van witte sportschoenen voor verse witte sandalen voelt 10x beter. Met hun rubberen zolen en gerecyclede plastic bandjes zijn Teva-sandalen gemakkelijk schoon te vegen, zodat je zonder zorgen lichtere tinten kunt dragen. We weten dat we de zomer doorbrengen in een kleurenpalet van wit, beige en grijs, waardoor we koel blijven met bijpassende sandalen.

Pas de functie van Teva sandalen aan je outfit aan door ze te combineren met andere nuttige details zoals een trending vest. Deze monochrome outfit met een zware kleurenpop is een les in perfecte styling en geeft je maximale impact terwijl je moeiteloos blijft. Een volledig zwarte outfit helpt je ook om je Teva-sandalen naar de lente- en herfstmaanden te dragen, zodat ze niet te zomers aanvoelen door hun functionele opbouw te spelen.