Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Dé schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn – Salon la Detente

Dé schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn

Ik was laatst echt toe aan een momentje voor mezelf. Ik had immers net een heftige drukke tijd achter de rug. We waren begonnen met de verbouwing van ons jaren ’30 huis, wat veel stress en frustratie met zich mee bracht. Ik besloot dat het de hoogste tijd was voor een schoonheidsbehandeling. Gewoon even lekker nergens anders aan denken dan aan mezelf. Ik dacht na, want wat wilde ik? Ik zou even naar de kapper kunnen gaan of een bezoek kunnen brengen aan de sauna. Hhhm, nee. Ik besloot naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Bij Salon la Détente, dé schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn, vond ik de behandelingen waar ik interesse in had. Vandaag deel ik mijn ervaringen met de schoonheidsspecialiste met je. Lees gauw verder!

Behandelingen

Ik kwam op de website van de schoonheidsspecialiste terecht en bekeek de behandelingen. Er was zo veel mogelijk op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Ik had wel zin in een ontspanningsmassage én was het beu om iedere dag mijn wenkbrauwen bij te tekenen met een wenkbrauwpotlood. Ik maakte een afspraak via de website en kon er de volgende dag al terecht. Ik had er zin in! Bij deze schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

  • Schoonheidsbehandeling
  • Harsen
  • Permanente make-up op de wenkbrauwen
  • Lift MESO Concept
  • Wimperextensions
  • Shine-E Lash lift
  • Nagels
  • Massage
  • X-Remove

Ik heb genoten

Toen ik er binnen kwam kreeg ik een warm welkom. Ik voelde me meteen op mijn plek en er werd goed naar me geluisterd. Allereest kreeg ik de ontspannende massage, die heel erg prettig was. Ik viel zelfs in slaap, zo prettig was het. Ik kreeg de uitgebreide ontspanningsmassage en heb 1,5 uur lang niets anders gedaan dan genoten. Daarna zijn mijn wenkbrauwen gedaan zoals ik altijd al wilde! Een prachtige vorm, precies zoals ik wenste. Als ik ga zwemmen of sporten hoef ik me ook geen zorgen te maken, want de wenkbrauwen blijven te allen tijde goed zitten. Het is immers een semi-permanente tattoo. Hierdoor heb ik dag en nacht een gezonde uitstraling. Daar ben ik uiteraard heel erg blij mee! Dat gevoel gun ik iedereen.

Boek je ook een behandeling?

Wil jou nou ook een behandeling ondergaan bij Salon la Détente? Ik raad je de medewerkers ten zeerste aan! Ik was compleet ontspannen toen ik weer naar huis ging met mijn prachtige wenkbrauwen en soepele spieren. Als ik binnenkort weer behoefte heb aan een momentje voor mezelf boek ik zeker weer een behandeling bij deze schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn. Ik ben zeker tevreden over de dienstverlening van dit professionele bedrijf. Wil je meer weten over wat ze voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op, ze helpen je graag verder!

https://salonladetente.nl/schoonheidsspecialiste-alphen-aan-rijn/