Massage praktijk de bron
Image default
Internet

Hoe krijg je het meeste mee in je handbagage?

De reis is geboekt. Nu nog je handbagage inpakken. Dit kan een lastige klus zijn. Vouwen, spullen kiezen, indelen. En wat is het meest praktisch, een lichtgewicht koffer of toch een BALR sporttas? Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk meenemen, maar je moet ook rekening houden met gewicht. In dit artikel geven we je handige inpaktips voor je handbagage.

De perfecte formaten

Informeer bij de vliegmaatschappij welke afmetingen zijn toegestaan. Inpaktips voor je handbagage krijg je er helaas niet bij. Dus bedenk zelf wat voor jou praktisch is. Een kinderkoffer zou ideaal zijn qua formaat. Een BALR sporttas is hip, makkelijk te dragen en het materiaal veert mee. Ook kan een lichtgewicht koffer handig zijn omdat die minder zwaar en te rollen is.

Alleen het broodnodige

Het type bagage gekozen? Maak een lijst met alleen de dingen die je écht nodig hebt. Noteer de spullen die je toch ook graag mee wilt apart, misschien houd je nog ruimte over. Of reist er een kind mee? In een kinderkoffer past meer dan je denkt. Maak ook meteen onderscheid in spullen die je bij de douane uit je tas moet halen. Het is handig als je hier makkelijk bij kunt.

Neem de kleine dingen mee

Boeken zijn leuk, maar te zwaar. Neem een e-reader mee. En zijn er geen handdoeken op je verblijfadres aanwezig? Neem microvezelhanddoeken mee. Deze zijn lichter en compacter. Voor je vloeibare artikelen kun je reisflacons gebruiken. Bind vershoudfolie om de opening en voorkom lekken.

Wat je aan hebt

Tot slot nog de laatste inpaktips voor je handbagage. Neem je vooral kleding mee? Kies voor een reistas, zoals de BALR sporttas. De stof veert mee en vormt zich naar je spullen. Rol je kleding vervolgens op. Met rolletjes kun je goed alle lege ruimtes benutten. Goede reis!

https://wegotbags.nl