Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Wat te doen tegen haaruitval?

Ben je op zoek naar een manier om wat te doen tegen haaruitval? Wil je graag weten hoe je dikker haar kan krijgen en sterkere nagels? Dan kan een combinatie van natuurlijk collageen en vitamine C in supplementvorm uitkomst bieden. Skin for Skin is jouw leverancier voor supplementen bestaand uit natuurlijk collageen van kwaliteit, wat een bijdrage levert aan wat te doen tegen haaruitval en sterke nagels.

Natuurlijk collageen en vitamine C: het recept voor sterke nagels en dikker haar

Tussen je 20ste en 25ste levensjaar bouwt je natuurlijke collageenproductie per jaar af met zo’n 1%. Door dit tekort op natuurlijke wijze aan te vullen kun je ervoor zorgen dat je huid, haar en nagels er goed uit blijven zien. Collageen is het meest voorkomende eiwit op aarde. 30% van alle aanwezige eiwitten in ons lichaam bestaat uit collageen, een lijnvormig eiwit dat je gehele lichaam bij elkaar houdt. Het collageen houdt de huid stevig. Je vindt dit eiwit terug in het bindweefsel van de huid, in onze gewrichten en organen. Vraag je jezelf af hoe je dikker haar en sterke nagels krijgt? En wat te doen tegen haaruitval? Lees dan vooral verder over hoe wij aan ons natuurlijk collageen komen en hoe wij dit eiwit inzetten bij verbeteringen aan huid, haar en nagels.

Collageen kan afkomstig zijn van verschillende natuurlijke bronnen zoals planten, dieren en vissen. Maar helaas zorgen stoffen als toegevoegde antibiotica, groeihormonen en verschillende ingrediënten van voedsel dat bestemd is voor de kweek of het voor het fokken van dieren ervoor dat deze natuurlijke bronnen op veel plekken vervuild zijn. Om toch aan puur, onaangetast collageen te komen, is het belangrijk dat de bron natuurlijk en onvervuild is. Daarom is ons collageen afkomstig van wild gevangen vis uit de Noordzee. Dit is de beste keuze voor onze supplementen omdat collageen gewonnen uit vissenhuid de meest zuivere vorm van collageen is en doordat dit collageen het meeste lijkt op dat van de mens. Daarnaast is deze optie ook erg duurzaam doordat vissenhuiden een restproduct zijn van de visserij en anders slechts als afval dienen. Er zijn daarnaast ook nog verschillende types collageen die ook het menselijke lichaam kunnen ondersteunen. Daarom bestaat het Skin for Skin supplement, naast vitamine C, ook een flinke hoeveelheid type 1 collageen.

Het voedingssupplement van Skin for Skin, bestaat uit een kleine tablet van viscollageen en vitamine C. Omdat vitamine C het lichaam van nature helpt om collageen aan te maken is het voor ons een onmisbaar ingrediënt voor ons supplement. Alleen zo kunnen er op efficiënte wijze collageenvezels aangemaakt worden in het lichaam. Een Skin for Skin tablet bestaat uit 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C. Dit maakt het tot een bijzonder krachtig en puur supplement.

Wat bieden wij onze klanten

Onze Skin for Skin supplementen zijn gemakkelijk in te nemen (1x per dag, 30 minuten voor het ontbijt, 100% natuurlijk, bieden snel resultaat, worden in recyclebare verpakkingen geleverd, zijn duurzaam en smaakloos. De belangrijkste voordelen van onze collageensupplementen op een rij:

  • Sterke nagels;
  • Beter gehydrateerde huid;
  • Glanzend en dikker haar;
  • Minder haaruitval;
  • Vermindering van striae en cellulitis.

Ook minder haaruitval, dikker haar en sterke nagels?

Ben je op zoek naar een natuurlijke methode om je huid, haar en nagels een stimulans te geven en zo de beste versie van jezelf te worden? Probeer dan onze collageensupplementen! Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar in onze shop Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

https://www.skinforskin.nl/